Succesvolle en innovatieve VROUW, Vivian ter Huurne!

Succesvolle en innovatieve VROUW, Vivian ter Huurne!

16 april 2013

Mon et Mine

De Telegraaf is altijd op zoek naar succesvolle en innovatieve vrouwen die een week lang leuke en inspirerende blogs willen schrijven onder het kopje ‘Vrouw’! Kortgeleden hebben ze mij gevraagd om alle lezers een week lang mee te nemen in mijn hectische, maar vooral zeer leuke weddingplanner leven! Volmondig zij ik ‘Ja’ tegen dit aanbod en voor ik het wist stonden er 6 super gave blog van mij online! Willen jullie ook een kijkje nemen in mijn wereld, lees hier dan al mijn leuke blogs!

Dag 1: Inspireren
Geen dag is hetzelfde, maar het weekendgevoel van lekker kunnen doen wat je leuk vind, heb ik continue. Zo ook afgelopen zondag met het evenement ‘Beleef je bruiloft op Kasteel Doorwerth’ en maandag & dinsdag tijdens het allereerste internationale ‘Dutch Wedding Congress'!

Dag 2: Twijfels
Twijfels komen bij ieder bruidspaar voor en dit betekent alleen maar dat ze hun bruiloft zo belangrijk vinden. Zo kreeg mijn bruidspaar dat in Frankrijk wil trouwen, naar eerst helemaal overtuigd te zijn van de locatie, twijfels en niet zonder reden…

Dag 3: Ware liefde
Niet alleen het kiezen van je partner is een kwestie van liefde op het eerste gezicht zo ook het kiezen van de locatie en… je weddingplanner!

Dag 4: Be my Valentine
Be my Valentine Tegenwoordig is Valentijnsdag haast niets meer dan een commerciële dag en moet je als man wel iets voor je geliefde doen. Maar wat is, behalve geheime liefdes, nou de gedachte achter deze dag?

valentijn hartjes bruid trouwschoenen
Credits: Bloved Weddings

Dag 5: Hoge bomen vangen veel wind
Door de afgelopen jaar hard gewerkt te hebben, mee gegaan te zijn met de nieuwste trends en ontwikkelingen, ben ik soms net even anders! En tja hoge bomen vangen nogal eens wat wind.

Dag 6: Afscheid
Afscheid nemen moet ik in mijn vak vaak, zo ook van mijn bruidsparen. Na een super intensieve tijd samenwerken, komt er een einde aan. Erg jammer, maar… voor al het moois dat weggaat, komt weer iets anders moois in de plaats!

bruid sluier en trouwauto
Credits: Christian Oth Studio & Damon Pijlman

Lees meer blogs

Petra & Sicco: Relax en Landelijk Trouwen in Ulvenhout
06 juni 2012

Petra & Sicco: Relax en Landelijk Trouwen in Ulvenhout

Op 28 maart 2011 raakte ik, met dank aan Mariëlle Jongmans van de Bijzondere Huwelijkssluiting, in contact met Petra en Sicco. Een ent.. Lees meer
Trouwen in Engeland
24 september 2011

Trouwen in Engeland

South West England Bride De uitnodigingen zijn verstuurd.. en pjoeiiii, wat zijn we blij met alle leuke reacties van onze vrienden en .. Lees meer