Voor weddingplanners

Voor weddingplanners

Wil jij verder groeien als weddingplanner en de beste van Nederland worden?
Weddingplanner het Bruidsmeisje helpt je met alle liefde hierbij, door middel van masterclasses, workshops en één-op-één coaching sessies.

weddingplanner-aan-het-werk
Succesvolle start

Waar te beginnen als weddingplanner

In de zomer van 2009 gooide ik het roer om van psycholoog naar weddingplanner. Toentertijd wist ik nog niet goed wat me te wachten stond. Met een studie tot professioneel weddingplanner op zak, schreef ik me in maart 2010 in bij de kamer van koophandel. Onder de naam ‘het Bruidsmeisje’. Er waren toen best al wat weddingplanners in Nederland die prachtige bruiloften organiseerden en er hun fulltime business van hadden gemaakt. Dat wilde ik ook: Koppels blij maken door het organiseren van één van de mooiste dagen uit hun leven! Maar waar te beginnen?

Uitdagingen & valkuilen als weddingplanner

Er kwamen continue uitdagingen en valkuilen op mijn pad. Door vallen en opstaan, leerde ik hoe je een weddingplanner bedrijf succesvol kunt maken. Hoe zet je jezelf in de markt? Welke uitdagingen kom je tegen als je werkt met bruidsparen? Hoe maak je een bruiloft tot een succes? Welke valkuilen ben ik allemaal tegengekomen en kom ik uiteraard nog steeds tegen? En hoe ga je hiermee om?

Ik houd je een spiegel voor en laat je anders nadenken over jouw business. Gegarandeerd dat je geïnspireerd weggaat!

Onderscheiden

Masterclass_Trouwfotograaf

De afgelopen jaren zijn er steeds meer weddingplanners in het werkveld bij gekomen. Als weddingplanner jezelf onderscheiden is erg belangrijk. Dit kan door middel van een bepaalde stijl, een specifieke niche of de ervaring die maakt dat je uit kunt groeien tot één van de beste weddingplanners van Nederland.

Met alle liefde deel ik deze ervaring. Op dit moment ben ik al ruim 11 jaar werkzaam als weddingplanner en heb ik vele prachtige huwelijken van groot tot klein mogen organiseren. De teller staat nu rond de 175 huwelijken. Tot slot is mijn aanpak niet onopgemerkt gebleven en heb ik echt al heel veel gave awards binnen het werkveld en daarbuiten mogen winnen.

Ga jij jezelf onderscheiden door het boeken van een workshop, masterclass of coaching sessie?

Masterclass_Trouwfotograaf

"Al tijdens de voorbereiding liet Vivian mij heel hard nadenken over welke richting ik uit wilde met mijn bedrijf.
Tijdens de workshop zelf houdt Vivian je een spiegel voor en daagt je uit om kritisch naar jezelf en naar je bedrijf te kijken. Net hierdoor ontstaat een flow die ervoor zorgt dat alle puzzelstukjes in mekaar vallen.
Door haar jaren lange ervaring wist Vivian in now time waar ik mijn  bedrijf kan verbeteren en ze nam ook echt de tijd om mijn bedrijf grondig te bekijken.
Ze gaf mij insights mee over zowel het ondernemen als het weddingplanning.
Gedurende de workshop kreeg ik al zo veel gedaan en had ik al zo veel zaken aangepast.
Met een heel to do lijstje, een hoofd vol ideeën, een pak zelfvertrouwen en een ton aan energie ging ik huiswaarts.
Door aan de slag te gaan met het to do lijstje merkte ik onmiddellijk al een verschil.
Vivian is top in het begeleiden van mensen en weet perfect hoe ze mensen er toe kan brengen om met de juiste insteek aan de slag te gaan.

De beslissing om de workshop te volgen is alvast het beste wat ik voor mijn bedrijf kon doen!"

Stefanie Verlinden | Imprint Weddings

Met dank aan bruidsfotografen Barbara Kroon & Gerhard Nel