Voor bruidsparen

Voor bruidsparen

Als jullie echt zorgeloos willen genieten van de voorbereidingen en de trouwdag, kijk dan snel hieronder wat wij allemaal voor jullie kunnen betekenen. Van weddingplanning, ceremoniemeesterschap, trouwadvies, styling en trouwen in het buitenland. Voor alles wat mogelijk is op het gebied van bruiloften kunnen jullie bij ons terecht en wij helpen jullie met alle liefde verder.

8-trouwvervoer
Weddingplanner

Als weddingplanner weet ik als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een bruiloft. Vooraf hebben koppels vaak wel een idee, maar echt iedereen hoor ik achteraf zeggen: ik had nooit verwacht dat de organisatie van een bruiloft zoveel werk zou kosten. Een succesvolle bruiloft zit hem in de perfecte plek uitzoeken die precies past bij het plaatje dat jullie in jullie hoofd hebben, het regelen van juist die leveranciers die jullie wellicht niet zo snel zelf zouden vinden omdat ze zo uniek zijn, het invullen van de details die het plaatje helemaal af gaan maken én een zorgeloze, vlekkeloos verlopende, ontspannen trouwdag waar iedereen maar dan ook echt iedereen kan genieten! Dat lijkt makkelijker gezegd dan gedaan .. maar gelukkig hoeven jullie het niet alleen te doen!

Dat jullie kunnen genieten! Dat is ons belangrijkste doel!

Afhankelijk van jullie wensen en behoeftes kunnen we kijken hoeveel uren het beste bij jullie gaan passen. Willen jullie bijvoorbeeld echt helemaal ontzorgd worden? Alleen maar hoeven te kiezen uit de geweldige locaties en leveranciers die ik aan jullie voorstel? En dat ik het verder voor jullie regel tot in de kleinste details.

Of vinden jullie het te leuk om zelf helemaal te organiseren, maar willen jullie niet helemaal zelf het wiel uit vinden en zijn alle tips van een echte pro meer dan welkom?
Dat kan ook! Kijk goed wat bij jullie past en waar jullie behoefte aan hebben.

Maatwerk
8_Photoshoot

Net zoals iedere bruiloft uniek en maatwerk is, zijn de diensten die ik aanbied dat ook.
Heel graag ga ik met jullie in gesprek en maak ik op basis van jullie wensen een kostenindicatie.

Goed om te weten is dat ons minimum tarief €3400 (incl. BTW) is. Dit omdat we maar een beperkt aantal huwelijken per jaar aannemen en ieder koppel het gevoel willen geven dat ze een exclusieve service krijgen en niet één van de velen zijn.

Let’s start planning a stress free and unique wedding!

8_Photoshoot

Met dank aan bruidsfotografen Mon et Mine & Amanda Drost