Coaching

Coaching

Het laten groeien van je eigen weddingplanbureau gaat niet vanzelf. Graag deel ik mijn kennis met jou! Niet meer zelf het wiel uit te hoeven vinden maar sparren met een expert in het vak waar jij je hart in verloren hebt: het vak van weddingplanner!

Succesvol_weddingplanner
Coaching

Waar te beginnen als weddingplanner

In de zomer van 2009 gooide ik het roer om van psycholoog naar weddingplanner. Toentertijd wist ik nog niet goed wat me te wachten stond. Met een studie tot professioneel weddingplanner op zak, schreef ik me in maart 2010 in bij de kamer van koophandel. Onder de naam het Bruidsmeisje. Er waren toen best al wat weddingplanners in Nederland die prachtige bruiloften organiseerden en er hun fulltime business van hadden gemaakt. Dat wilde ik ook: Koppels blij maken door het organiseren van één van de mooiste dagen uit hun leven! Maar waar te beginnen?

Er kwamen continue uitdagingen en valkuilen op mijn pad. Door vallen en opstaan, leerde ik hoe je een weddingplanner bedrijf succesvol kunt maken. Hoe zet je jezelf in de markt? Welke uitdagingen kom je tegen als je werkt met bruidsparen? Hoe maak je een bruiloft tot een succes? Welke valkuilen ben ik allemaal tegengekomen en kom ik uiteraard nog steeds tegen? En hoe ga je hiermee om?

Ik houd je een spiegel voor en laat je anders nadenken over jouw business. Gegarandeerd dat je geïnspireerd weggaat!

Dolgraag deel ik deze kennis met collega weddingplanners die dezelfde passie en liefde voor het vak hebben als ik.

Waarom? Omdat ik heel blij wordt van het zien groeien van collega’s om me heen, ze dingen te leren waar ik jaren over heb gedaan omdat ik het zelf uit moest zoeken. Net zoals ik weddingplanner ben omdat ik het zonde vind dat bruidsparen het wiel opnieuw uit moeten vinden, vind ik het ook zonde dat een andere weddingplanner helemaal zelf het wiel uit moet vinden.

Vakopleiding tot professioneel weddingplanner

Zo werd ik in februari 2016 gevraagd door het NTI of ik interesse had om de vakopleiding tot professioneel weddingplanner te schrijven en vakdocent wilde worden. JAAA! Superleuk leek me dat! En zo ging er in oktober 2016 de geheel vernieuwde, praktijkgerichte vakopleiding tot professioneel weddingplanner online! Zo’n 5 keer per jaar geef ik praktijkmiddagen aan studenten, 2 keer per jaar geef ik workshops of masterclasses, geef ik regelmatig 1-op-1 coaching sessies en heb ik zo in de afgelopen 3 jaar zo’n 75 weddingplanners mogen coachen! Hoe gaaf is dat!

Meer informatie
4

Wil je ook een privé workshop of een coachingssessie 1-op-1, en zo je business en jij als persoon verder laten groeien?

Wat moet ik doen: Mij meteen een mail sturen!
Wanneer: Samen kijken we naar een datum die jou uitkomt
Waar: Op mijn eigen kantoor of online
Kosten: Vanaf €85 per uur (excl. BTW), met een minimum van 1,5 uur

4

"Ik heb onlangs een coachingssessie afgenomen bij Vivian en ik vond dit ontzettend waardevol. Vivian is heel erg open, enthousiast en deelt graag haar tips & tricks.
Voor mij was het een ultiem kijkje achter de schermen bij een dame die een hele succesvolle business heeft opgezet. Dat vind ik heel inspirerend als startend weddingplanner.
Ik denk dan ook dat het niet bij 1 coaching blijft ;-)"

Inge Meelker | AmazInge Weddings

"Als startende ondernemer is het fijn als je op iemand kunt terugvallen die al langer professioneel weddingplanner (en ondernemer) is en weet hoe het in de branche werkt. Vivian is erg betrokken en neemt je stap voor stap mee. Ze geeft opbouwende kritiek en legt alles op een duidelijke en rustige manier uit. Vivian geeft mij het gevoel dat ik haar altijd alles kan en mag vragen en niet alleen tijdens een coaching sessie. Na een coaching sessie met Vivian ligt er weer een concreet doelenplan voor me en heb ik ontzettend veel nieuwe inspiratie waarmee ik aan de slag kan. Dank je wel Vivian!"

Naomi Grootscholten | Naoom Events

Met dank aan bruidsfotografen Mon et Mine & Marilyn Bartman