A Real Life Twedding {deel 2}

A Real Life Twedding {deel 2}

17 november 2010

twedding_blog_deel_2

Twedding: 20.10u

20-10-2010 20:10u: Op een groot doek verscheen 'the love story' (gemaakt door Screen3 en weddingplanner het Bruidsmeisje) .. wat vinden Jannetta en René zo leuk aan elkaar, hoe hebben ze elkaar ontmoet ... Een kort filmpje wat een mooie impressie geeft van hun liefde voor elkaar (met veel grappige elementen). Op het einde komen ze (op de film) aangerend en springen ze (in het echt) door het doek! Een schitterende Engelse Wals volgt .. beetje stijfjes dat wel .. en dat vond het bruidspaar blijkbaar ook .. Jannetta rent naar de microfoon en zegt: "Jullie denken toch niet dat wij onze openingsdans op een Engelse Wals gaan doen?!?" ... bam en meteen galmt er een spettend nummer uit de luidsprekers: The Twedding Love Song en iedereen gaat helemaal los! Het feest is begonnen ;-)

Lekkere hapjes, overheerlijke drankjes, fantastische muziek, geweldige entertainers! => The best ingredients for a smashing party :D!

Entertainment ten top

Karikaturist Jan maakt schitterende karikaturen, de tweddingband (speciaal geformeerd voor twedding) zingt hét liedje van René en Jannetta. Judith Jobse betovert het publiek met haar fantastische stem (ps binnenkort komt haar nieuwe CD uit!!!), Oesterman Marcus neemt iedereen mee in de zilt & bovenal zalige wereld van de oesters (Wisten jullie dat oesters gezelschapsdieren zijn? Nooit alleen eten dus ;-)), en Vini Del Mondo serveert de heerlijkste prosecco die er is (in hun kekke "sisi"-wagentje).

Daarnaast hadden we ook nog Music & Magie die iedereen voor de gek hielden (hylarisch duo!), Island Oasis die de heerlijkste cocktails ever maakte, Jet Valk die een erotisch gedicht voordroeg, Anne Kee met een fantastisch sprookje, Slaats & Clemens, de troubadours, Lady Lau die akoestisch haar zangtalent nog een keer liet horen en niet te vergeten DJ Seipie die iedereen op de dansvloer kreeg!!

"Wow .. het was echt een fantastische avond & dag", aldus de weddingplanner van twedding ;-)

photocredits: LotsofPhotographs & HLP images

Lees meer blogs

het Bruidsmeisje wint The Perfect Wedding Award
19 juni 2012

het Bruidsmeisje wint The Perfect Wedding Award

Fotocredits: Anouschka Rokebrand Photography Op 18 juni 2012 vonden de eerste Dutch Wedding Awards georganiseerd door de Nederlandse.. Lees meer
Stijlvol trouwen: accessoires voor de bruidegom
09 mei 2016

Stijlvol trouwen: accessoires voor de bruidegom

Vroeger was het vooral de bruid die er goed moest uitzien op een bruiloft. De man had genoeg aan een wit hemd met een das gecombineerd .. Lees meer