Dagboek van een Bridezilla: Keuzestress

Dagboek van een Bridezilla: Keuzestress

17 november 2011

Bruid met keuzestress - dilemmasWeddingplanner Amsterdam
Credit: Kisses and Confetti

Vanaf het moment dat ik ‘ja’ zei begon het al; keuzestress. Want waar zouden we in hemelsnaam moeten gaan trouwen, welke jurk zou de mijne worden, voor welk thema zouden we gaan, wie zouden er allemaal bij mogen zijn en hoe zou de hele dag er überhaupt uit moeten gaan zien. Hartstikke leuk hoor dat trouwen, maar die keuzes maken het voor mij als eeuwige twijfelaar niet echt heel makkelijk.

Zoals jullie al eerder konden lezen begon het bij de jurk en kon ik daarna niet tot onze droomlocatie komen. Gelukkig zijn deze twee keuzes inmiddels (bijna) gemaakt, maar nu doen de volgende dilemma’s zich alweer voor. Zo moesten we gaan beslissen welke fotograaf of fotografen onze dag vast zouden gaan leggen, maar ook wat het thema zou gaan worden, welke kaarten we wilden gaan versturen en of we een dj of een band zouden willen, want allebei ging niet.

Met deze dilemma’s en de keuzes die hierop volgden kwam er al snel achter dat kiezen voor het één er toe leidt dat het andere niet kan. Heel logisch natuurlijk, want je kunt niet voor alles kiezen en daarnaast hebben we daar ook niet het budget voor, maar oh oh oh wat vind ik dat af en toe lastig. Gelukkig hoef ik niet alle keuzes tegelijk te maken en hebben we voor sommige nog wat tijd. Nog fijner is dat we weddingplanner Vivian hebben, want zo af en toe is het toch wel heel prettig dat zij weet wat werkt, wat bij ons past en hoe het moet. Met haar tips ben ik meestal dan weer voor een tijdje gerustgesteld, maar nooit voor lang, want voor ik het weet dient het volgende dilemma zich al weer aan.

N.B. deze blog is geschreven door Bruid Rianne in november 2011

Lees meer blogs

Real Wedding van het Bruidsmeisje op TPW
04 november 2011

Real Wedding van het Bruidsmeisje op TPW

De Real Wedding van Daisy en Robin, waarvan ik de weddingplanner was op vrijdag 26 augustus 2011, staat op The Perfect Wedding! Lees.. Lees meer
Tips voor bruidsparen van getrouwde stellen
17 november 2011

Tips voor bruidsparen van getrouwde stellen

Trouwen doen de meeste maar 1 keer in hun leven. Voor al die 75.000 bruidsparen die gemiddeld jaarlijks trouwen is het vaak opnieuw het.. Lees meer