De 9 nieuwste wedding trends voor jouw 2019 bruiloft

De 9 nieuwste wedding trends voor jouw 2019 bruiloft

24 januari 2019

Niet omdat het moet, maar omdat het kan ;-). Negen van de nieuwste trends voor 2019. Valt het jullie ook op dat veel trends beïnvloed zijn door de Royal wedding van Prince Harry met zijn Meghan in 2018.
Belangrijkste is om dicht bij jezelf te blijven en kies eruit wat bij jullie past!

 1. Trendkleur: De trend kleur van 2019 aangekondigd door Pantone is ‘Living Coral’. Niet super vernieuwend, maar wel een erg mooie en vrolijke kleur. I love it!
  Credits: Krista Mason & Hannah Mayson
 2. Trouwjurken: Er zijn veel meer trends, maar voor mij het meest opvallende:
  Credits: Lihi Hod & Anna Campbell

  • Ze worden steeds minimalistischer met minder bewerkingen.
  • En de lange mouwen zijn weer helemaal in!
 3. Ceremonie: Voor de ceremonie wordt steeds meer uitgepakt. Trouwgeloften en zelfstandig trouwambtenaren zijn de nieuwe standaard. En qua muziek gaat er ook steeds meer uitgepakt worden, denk aan een live gospelkoor of een "All you need is love" flashmob a la Love Actually.
 4. Neon love: De houten lichtletters zijn getransformeerd tot neon letters & quotes! Ook erg tof!
  Credits: White Fox Studios & Katie Hoss
 5. Goud: Deze kleur blijft nog steeds helemaal in, maar dan wel echt in de details. Van bestek, kandelaars tot goud folie druk op je trouwkaarten!
 6. Wildboeketten: De bloemen mogen allemaal wat wilder en meer bijzonder! Ik ben bijvoorbeeld helemaal gek op de protea .. zo’n gave bloem! Maar ook pampas grassen (van die volle pluimen) zie je komend jaar steeds meer.
  Credits: Etsy & Frank and Bunny Love
 7. Natural look: Hoe natuurlijker de look hoe beter. Wist je dat je met airbrush make-up dit effect nog beter creëert? Maar dan wel met een knallende rode lipstick en nagellak in dezelfde kleur! Very sexy ;-)
 8. Grooms attire: De bruidegom kan tegenwoordig niet meer wegkomen in een normaal klassiek blauw pak, maar het mag veel meer kleur hebben. Ook omdat de bruidegom mag opvallen in zijn trouwpak tussen alle blauwe pakken van zijn mannelijke gasten. Alhoewel je ook wel hele bijzondere tinten blauw hebt. Laat je adviseren door een maatpak expert. Driedelig zie je overigens ook steeds meer. Classy & stylish!
 9. Ballonnen gecombineerd met bloemen: Normaal ben ik niet zo’n ballonnenboog meisje, maar als je een wow effect kunt creëren zoals hierboven: doen!

Credit top foto: Barbara Kroon 

Lees meer blogs

Om door een trouwringetje te halen
19 oktober 2011

Om door een trouwringetje te halen

Credit: Bridal Musings Naast het jawoord zeggen is volgens mij de ringen omdoen het meest zenuwachtige moment van de bruiloft. Ik ho.. Lees meer
Vind de perfecte trouwlocatie!
01 december 2010

Vind de perfecte trouwlocatie!

Weddingplanner het Bruidsmeisje vertelt in een videoblog waar jullie allemaal op moeten letten bij het uitzoeken van de perfecte trouwl.. Lees meer