Buiten trouwen op deze bijzondere trouwlocaties

Buiten trouwen op deze bijzondere trouwlocaties

19 september 2011

Buiten trouwlocatie Kapellerput

Jullie gaan trouwen! Het eerste waar de meeste bruidsparen mee beginnen, is op zoek gaan naar dé trouwlocatie. Nederland telt echt ontzettend veel trouwlocaties. De één mooier of bekender dan de ander. Als weddingplanner ga ik graag op zoek naar die onontdekte plekjes, waar nog niet de grote massa getrouwd is. Onlangs ben ik op 3 bijzondere, totaal verschillende locaties geweest die ik graag met jullie wil delen.

De Kapellerput

(Noord-Brabant)

Trouwen in het kerkje binnen, in de buitenlucht onder de schitterende eikenboom óf in een gave boomhut, de KABAN (die hierboven), het is allemaal mogelijk bij de Kapellerput. De boomhut is echt heel erg gaaf én uniek in Nederland. Zien jullie jezelf al borrelen, heerlijk met jullie gasten boven in de boomhut met allemaal mooie lichtjes die dobberen op het water onder jullie? Het landgoed kunnen jullie exclusief afhuren voor jullie droombruiloft én met z'n allen overnachten. Tevens hebben ze ook een schitterende buitenkeuken waardoor jullie er een echte buitenbruiloft van kunnen maken.

Trouwlocatie Kapellerput
Credits: Kapellerput

Villa Augustus

(Zuid-Holland)

Villa Augustus_Trouwlocatie_Dordrecht
Credit: Mon et Mine

Het is een bijzondere locatie met veel eigenzinnige charme. Deze trouwlocatie heeft ook iets geks en ze zijn zeker geen 13-in-1-dozijn. Villa Augustus is een oude watertoren. Naast deze watertoren staat ook een kas, De Limonaia, hierin staan van november tot april de citroenbomen te overwinteren. De overige maanden is het warm genoeg en kunnen ze naar buiten. Hoe leuk! Je waant je een beetje in het authentieke Italië!

Vork en Mes

(Noord-Holland)

Restaurant Vork_en_Mes_Hoofddorp
Credits: Vork en Mes

Via landweggetjes kom je aan bij het Haarlemmermeer in Hoofddorp en zie je ineens verdekt in de natuur de bijzondere trouwlocatie Vork en Mes liggen. Deze locatie met een bijzondere architectuur is gebouwd voor de Floriade 2012. De Griekse chefkok Jonathan, runt de keuken waar je echt U tegen zegt, zo heerlijk! Leuk weetje: Jonathan heeft de volledige catering voor het huwelijk van Wesley & Yolanthe in Italië verzorgd. aan het Haarlemmermeer ligt deze gave locatie.
Als je aan komt lopen, ga je via een 'gang' met aan weerszijden watervallen, naar binnen. De locatie is trendy, hip en bijzonder stijlvol ingericht met een adembenemend uitzicht over de Haarlemse bossen en het Haarlemmermeer. Ook deze locatie kunnen jullie helemaal exclusief afhuren.

Hippe Trendy_Trouwlocatie_bij_Nacht
Credits: Daphne van Groeningen

Lees meer blogs

Tip & Trend bruiloft: Ombre Weddings
10 december 2012

Tip & Trend bruiloft: Ombre Weddings

Een ontzettend mooie en leuke trend uit Amerika zijn de ombre weddings! Wat zijn Ombre Weddings? Ombre is een Franse term die graduee.. Lees meer
Huwelijksaanzoek
14 februari 2011

Huwelijksaanzoek

Het begin van een prachtige periode. Je wilt er een blijvende herinnering van maken. Het huwelijksaanzoek moet uniek, verrassend, helem.. Lees meer