Trouwen in Engeland

Trouwen in Engeland

24 september 2011

Trouwlocatie buitenland

South West England Bride

De uitnodigingen zijn verstuurd.. en pjoeiiii, wat zijn we blij met alle leuke reacties van onze vrienden en familie. Het leek ons geweldig om ons huwelijk te vieren in Zuid Engeland, maar nu is het ook wel heel fijn om te merken dat onze genodigden het wel zien zitten om het kanaal over te varen voor ons feest volgend jaar!

We hadden wat vage ideeën... na een informele ceremonie een borrel buiten met een 'English garden party' tintje, denk aan fresh lemonade, scones, strobalen met kleden van bloemetjesstof, giant Jenga, fijne summer cocktails, live muziek. Daarna diner aan lange tafels met een vintage picnic feel, uiteraard gevolgd door dansen tot in de vroege uurtjes.

Bruiloft Devon_Cornwall

We zijn zelf graag in Devon en Cornwall en zijn daar onze zoektocht naar een geschikte locatie begonnen. Engeland heeft ge-wel-dige landhuizen, kastelen en zelfs forten waar je terecht kunt. We hebben het allemaal bezocht, gekeurd en afgewogen; imposante hotels aan de ruige zuid kust, een schattige oude boerderij te midden van de glooiende heuvels, statige huizen waar je jacquet en deftige jurk met dito hoed goed tot z'n recht komen, een karakteristieke omgebouwde barn met een boomgaard en een tuin vol bloemen waar je je gasten met zwierige zomerjurken zo voor je ziet. Het is er ... en wij hebben het allemaal bekeken! Van Powderham Castle hadden we niet hele hoge verwachtingen omdat de plaatjes die we gezien hadden niet erg pasten bij wat we zochten, maar toen we het middeleeuwse kasteel, met al z'n mogelijkheden, eenmaal gezien hadden waren we verkocht. De rozentuin met uitzicht op het 'deer park' en daarachter de Exe riviermonding, de ommuurde 'pleasure garden' met appelbomen, de lange oprijlaan waar ik onszelf al overheen zie rijden in een oude Engelse auto, en dan alle ruimtes (zalen is misschien een geschikter woord) waar je mee kunt doen wat je wilt!

Dus dat wordt 'm, daar gaat het gebeuren! Fijn, fijn.... Locatie geregeld, nu kunnen we verder met alle ideeën!

Deze blog is geschreven door Bruid Leanne, die misschien nog wel vaker voor het Bruidsmeisje gaat bloggen over trouwen in het buitenland. Willen jullie ook op deze schitterende locatie trouwen? Vraag meteen Weddingplanner het Bruidsmeisje naar de mogelijkheden!

South West_England_Wedding

Lees meer blogs

8 ONMISBARE TIPS: HOE MAAK JE JULLIE BRUILOFT TOT EEN SUCCES
05 februari 2021

8 ONMISBARE TIPS: HOE MAAK JE JULLIE BRUILOFT TOT EEN SUCCES

Met veel liefde deel ik de leukste tips die jullie bruiloft tot een succes gaan maken. Waar gasten achteraf van zeggen “Wow dit was e.. Lees meer
De Perfecte Vintage Bruiloft
18 maart 2011

De Perfecte Vintage Bruiloft

Als ik aan vintage denk, dan denk ik aan: Adembenemend mooi, intiem, bijzonder, persoonlijk trouwen, schitterend oog voor detail, chiq.. Lees meer