Instagram Inspiratie
Scroll snel naar beneden!

het bruidsmeisje

Yeahh, wij zijn het geheime wapen achter Weddingplanner het Bruidsmeisje: links Anouk en Vivian rechts. Samen organiseren wij onvergetelijke bruiloften die net even anders dan anders zijn. Heel persoonlijk, vol toffe details, oh en we zijn dól op bourgondische buiten bruiloften!

Lees hier de uitgebreide versie over het Bruidsmeisje

Weddingplanner

Als weddingplanner weten wij als geen ander wat er komt kijken bij het organiseren van een onvergetelijke bruiloft. Jullie willen de liefde en het leven vieren met jullie dierbaren! Met alle liefde en veel enthousiasme gaan we er samen een waanzinnige dag of zelfs wedding weekend van maken. Voorafgaand zijn wij jullie sparringspartner en voorzien wij jullie van de beste tips & tricks, de tofste leveranciers en de mooiste locaties.

Onbezorgd genieten van een trouwdag die jullie nooit meer zullen vergeten, zo mooi & bijzonder: dat willen wij! 

Ceremoniemeester

Jullie vinden het heerlijk om jullie bruiloft zelf te organiseren, maar kunnen wel de hulp van een expert gebruiken, zodat jullie niet zelf het wiel hoeven uit te vinden. En daarnaast willen jullie graag dat ook ècht iedereen kan genieten van deze bijzondere dag.

Het Bruidsmeisje als jullie ceremoniemeester?

BLOG: 8 tips voor de organisatie van een succesvolle bruiloft

Met veel liefde deel ik de leukste tips die jullie bruiloft tot een succes gaan maken. Waar gasten achteraf van zeggen “Wow dit was echt de meest te gekke bruiloft waar ik ooit ben geweest. Dit wil ik ook!”. Een dag om nooit te vergeten omdat alle elementen met elkaar klopten. Deze tips deel ik heel graag met jullie zodat ik op mijn eigen manier jullie dag nóg dat beetje extra mooier mag maken dan hij gegarandeerd al wordt.

Lees de blog met 8 onmisbare tips om jullie bruiloft echt tot een succes te maken!

Coaching weddingplanners

Als jouw wedding coach helpt Vivian je groeien met je eigen weddingplanner bureau. Elke sessie is maatwerk. Want wat heb jij nodig om verder te groeien en één van de beste weddingplanners van Nederland te worden?

Vraag nu een coachingsgesprek aan bij het Bruidsmeisje. Succes gegarandeerd!

Workshops voor weddingplanners

Hoe ga jij succesvol starten als weddingplanner? In een zeer uitgebreide workshop van 2 dagen plus een coachingssessie als bonus leert Vivian je alle ins en outs van het prachtige weddingplanner vak. Zodat ook jij kunt uitgroeien tot één van de beste weddingplanners van Nederland.

Klik hier voor meer informatie

BLOG: 10 TIPS VOOR DE OPENING VAN JE FEEST

In het middelpunt van de belangstelling staan: de één vindt het helemaal niet erg, maar de ander zegt toch liever niet (of zo min mogelijk). Met name de bruidegoms zeggen vaker de openingsdans niet te willen. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven!

Naast toffe alternatieven ook tips voor het creëren van een onvergetelijk feest!

Lees de 10 tips voor de opening van jullie trouwfeest hier