Bruiloft Anjuli & Rolf – Finley het Witte Huis | Vier de liefde
Vier de liefde

Anjuli & Rolf

25 mei 2019

Team van den Engel

Het is nu echt bijna zover, we gaan trouwen! De vonk tussen ons sprong in 2002 over in de Utrechtse studentendisco Woolloomooloo. We zijn niet meer weg gegaan uit ons stadsie en waren dolblij toen we jaren later hier een gezin mochten vormen met ons heerlijke ventje Daan. Een paar jaar later kwam onze prachtige dochter Julia erbij. In 2014 maakten we, mét Daan en Julia, een geweldige reis door Australië en vroeg Rolf Anjuli heel toepasselijk op Woolloomooloo bay in Sydney ten huwelijk ❤️ Tot ons grote geluk mochten we Teun, eind 2017, ook verwelkomen in ons gezin. Deze bruiloft voelt als de ultieme bezegeling van onze liefde. We hebben ons lang genoeg kunnen voorbereiden op deze grote dag en we willen er dan ook een geweldig feest van maken samen met jullie!

De grote dag

13.45 uur: Ontvangst met een hapje & drankje op Finley

14.30 uur: Ceremonie
Nu gaat het echt gebeuren!

16:00 uur: Toost & borrel aan het water

17.30 uur: Diner verzorgd door Finley

20.30 uur: Opening
Vanaf 20:15 sluiten de avondgasten bij ons aan in de feestzaal, waar de voetjes van de vloer mogen, of in de jazz & wine bar waar iedereen even kan bijkomen. Hoe dan ook maken we er met elkaar een avond van die we niet snel zullen vergeten! 

00.30 uur: Uitzwaaien bruidspaar

Overnachtingen & Vervoer

Overnachtingen
Aan de overkant van de plas zit Hotel Fletcher (Loosdrecht) dus mochten jullie lekker willen blijven slapen, check dan: www.fletcherhotelloosdrecht.nl. Wij zorgen dan voor de oversteek over het water. Zowel naar Finley toe als weer terug naar het hotel als het feest afgelopen is. De auto kunnen jullie dus bij het hotel laten staan. Het hotel heeft een aantal kamers vrij gehouden die geboekt kunnen worden met een speciale code.
De reservering kan gemaakt worden met de code GFC1551.

  • € 104,50 voor een standaard kamer
  • Upgrades naar een luxere kamer kan voor 50% van het tarief

Het reserveren met de code is mogelijk door te mailen naar: banquetsales@fletcherhotelloosdrecht.nl of bellen naar 035 220 19 07.


Vervoer

Voor de dag- en avondgasten die met de auto komen zorgen wij voor valet parking, aangezien er beperkt plek is voor alle auto’s op het terrein van Finley zelf.

Voor gasten uit Utrecht willen wij graag, bij voldoende animo, het vervoer heen en terug regelen door middel van een bus, zodat iedereen gezellig een drankje mee kan drinken. Wij horen het graag als jullie hier gebruik van willen maken.

Overige tips

Kinderen
We willen deze dag optimaal met jullie genieten. We hebben daarom gekozen voor een dag zonder kinderen. Alleen Daan, Julia en Teun zullen op deze bijzondere dag aanwezig zijn.

Social media
Wij geven de voorkeur aan een “unplugged wedding”. Dit betekent dat er geen foto’s gemaakt mogen worden gedurende de ceremonie en er geen foto’s op social media gezet mogen worden. We hebben fantastische fotografen ingehuurd en delen later graag de foto’s met jullie.

Deel jullie mooiste foto's
We hebben de app Wedbox aangemaakt waar jullie de leukste, grappigste, gekste foto's kunnen delen van de bruiloft. Via de App Store of de Play Store kun je de app Wedbox gratis downloaden en een account aanmaken en inloggen. Met de code C9MCTN kom je in de omgeving voor de bruiloft van Anjuli en Rolf. Samen gaan we mooie herinneringen maken.

Dresscode

Wij zouden het heel leuk vinden als iedereen feestelijk gekleed komt in het thema: Summer Chic.

Voor ons is het belangrijkste dat jullie iets aantrekken waar jullie je prettig in voelen, als het maar feestelijk is. Maar als je toch een beetje op weg geholpen wil worden hieronder wat tips:
Vrouwen kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een korte of lange jurk, een jumpsuit of een mooi pak. Mannen hoeven niet in een compleet pak te komen. Dit kan ook een nette broek met een jasje zijn. Witte jurken of spijkerbroeken worden bij de deur geweigerd ;-).

Cadeau wens

Wij zouden het ontzettend leuk vinden om een blijvende herinnering over te houden aan onze grote dag. Daarom hebben wij samen een trouwservies uitgekozen. Via Leeuwin’s Serviezenhuis kunnen jullie onze cadeaulijst inzien: www.leeuwin.nl/cadeaulijstentree.html (inloggen met achternaam bruid of bruidegom en feestdatum 25-05-2019)

RSVP

Het is niet meer mogelijk om via de website wijzigingen door te geven. Busvervoer & bootvervoer is allemaal geregeld vastgelegd voor de mensen die dit tijdig hebben aangegeven.
Mochten we toch nog iets voor u kunnen betekenen neem dan contact op met Vivian, onze weddingplanner: 06 243 84 087

Locatie

Adres 'Finley het Witte Huis'
Nieuw Loosdrechtsedijk 242
1231 LG Loosdrecht

Parkeren
Daggasten kunnen vrij parkeren op het terrein voor Finley. Houd er rekening mee dat hier beperkt plek is. De gasten die later op de dag komen kunnen parkeren door middel van valetparking. Op het terrein van Finley zullen zij jullie auto overnemen en netjes parkeren.

Flitspalen
Op de Nieuw Loosdrechtsedijk staan er meerdere flitsers, let op dat jullie dus maximaal 50 km/h rijden!

Vragen?

Neem contact op met onze persoonlijke ceremoniemeesters:
AnjulienRolf@gmail.com
Mark & Judith
Edward & Elleke
Pieter & Emmeline

Neem contact op met onze weddingplanner:
Vivian ter Huurne
vivian@hetBruidsmeisje.nl
06 24 38 40 87