Trouwblog hetBruidsmeisje
fotocredits: Damon Pijlman

In september 2009 vond het Bruidsmeisje haar ware liefde in het vak van Weddingplanner. Iedere dag is anders. Weddingplanner het Bruidsmeisje maakt de meest uiteenlopende dingen mee door haar vrolijke en optimistische kijk op het leven. Deze blog zal jullie een kijkje geven in het leven van een weddingplanner en de leuke dingen die zij allemaal op haar pad meemaakt en tegenkomt.

Lees hier de blogs van Vivian

Wedding_logo_Vintage

Na negen jaar verkering is Carmen bij de zingende fonteinen in Viva Las Vegas ten huwelijk gevraagd. Naast het plannen van een bruiloft en het runnen van een eigen bedrijf heeft ze nog een gaatje gevonden om jullie op de hoogte te houden van de leuke dingen die ze tegenkomt op haar zoektocht naar de perfecte vintage chic bruiloft.

Lees hier de blogs van Carmen

bruid pauline_trouwblog
fotocredits: Mon et Mine

Het plannen en stylen van haar eigen bruiloft is voor Pauline een dream come true: een project waarin ze al haar tomeloze creativiteit kwijt kan! Bij het stylen van haar bruiloft is ze op zoek naar een mix van de schoonheid van vervlogen tijden zoals de 40's en de 50's, en de charme van zelfgeknutselde items. Zo creëert ze in de prachtige achtertuin van haar schoonouders een vintage paradijsje. Hiervoor struint ze elk weekend de antiek en tweedehands-winkels af opzoek naar de aankleding die deze bruiloft tot een stijlvol geheel maakt. In dit blog zal ze jullie op de hoogte houden van haar vondsten en ideeën.

Lees hier de blogs van Pauline

Renske bruidsmeisje
fotocredits: Damon Pijlman

Enthousiast, creatief en gedreven zijn woorden die op mij van toepassing zijn. Naast mijn passie voor plannen en organiseren houd ik van koken en wijn, gezellig samen zijn met vrienden en familie, spullen met een verhaal, foto’s en Do It Yourself (DIY) ideeën. Zolang als ik me kan herinneren ben ik in de familie- en vriendenkring altijd degene die het voortouw neemt bij het organiseren van etentjes, feestjes en uitjes. Het was dus niet zozeer dat ik weddingplanner wilde worden; dat was ik eigenlijk al. Ik heb er plezier in om feestelijke aangelegenheden uit te denken en in detail te regelen. De grootste voldoening krijg ik wanneer een bruidspaar onbezorgd heeft kunnen genieten en achteraf blij is, dat ze me hebben gevraagd te helpen.

Lees hier de blogs van Bruidsmeisje Renske

rianne

Rianne woont samen met de liefste man in Amsterdam, is social media manager voor een bekend beauty merk, studeert Geneeskunde aan de VU én... gaat trouwen! Na jaren verkering ging hij eindelijk op zijn knieën en zei ze volmondig: JA! Naast het plannen van haar ideale bruiloft houdt Rianne van schrijven, mode, lekker eten, online trends en Amsterdam.

Volg Rianne ook op Twitter!

Lees hier de blogs van Rianne

trouwspecialisten_bloggen

Specialisten uit de trouwbranche bloggen hier over hun kijk op bruiloften. Leuke tips & tricks (over de meest uiteenlopende trouwonderwerpen) waar jullie van zullen smullen!

Lees hier blogs van Trouwspecialisten

De_Bruid_Sabinimini_blogt

Ruim 2 jaar geleden ging de 12 jaar lange vriendschap tussen Sabinimini en Mc D (Mac Dreamy) plots over in ware liefde (Sabinimini en Mc D gaan onder andere namen door het dagelijkse leven). Op 18 september 2010 zijn zij getrouwd. Sabinimini is een overenthousiast gevoelsmens met een filosofische inslag, die vol humor en zelfspot de dag plukt. Zij deelt open en eerlijk wat anderen niet zouden delen, maar die zo herkenbaar zijn! Alleen al het bijzondere liefdesverhaal is een boek waard.

Meer over Sabinimini kun je ook hier lezen.

Lees hier de blogs van Sabine