bruiloft sterren
Fotocredits: vs read

“Shit!” Je schrikt ineens wakker en denkt moet ik eigenlijk nog iets speciaals doen voor mijn toekomstige Mr of Mrs? (Ik zie het namelijk al helemaal voor me omdat het vaak wordt vergeten tot het laatste moment.)
Vaak kost het plannen van de bruiloft al zoveel tijd, energie, creativiteit en geld .. ik hoor het jullie al denken ;-). Maar wellicht kan ik, als 'sucker for romance' die zegt dat het echt superleuk is om íets te doen, jullie wat budgetvriendelijke ideeën geven. Want het kan zo mooi zijn om iets te doen voor je geliefde op de bruiloft zelf!

Festival WeddingFotocredits: Joielala Photographie

Zijn jullie gek op festivals? Lopen jullie er regelmatig rond? Misschien hebben jullie elkaar wel leren kennen op een festival… Wat is er dan leuker dan een Festival Wedding?!

Vrolijke kleurtjes, lekker buiten, tenten, vrijheid blijheid ;-), eetkraampjes, gezelligheid, ongedwongen sfeer, enz. enz. Word je hier blij van? Dan is een Festival Wedding het helemaal voor jou!

Festival Wedding
Fotocredits: Images by Nica, Wedfest, Caught the Light, Katie O' Weddings, Patricia Lyons, Kirsten Maveric, Tim Stubbings

Hebben we je enthousiast gemaakt?! Houd onze site in de gaten, want binnenkort volgen alle tips & tricks!

Check this out: Plan nu een überhippe & coole festival bruiloft

Water Color Wedding
Fotocredits: Malia Cano Photography

Wat word ik toch blij van mooie, bijzondere bruiloften die veel oog voor detail hebben!! Zo ook het 'water color wedding theme' kun je op een hele mooie en subtiele manier doorvoeren in de styling. Zachte aquarelpasteltinten voeren de basis voor het ontwerp! Het is fris, romantisch, artistiek, kleurrijk, subtiel, zacht .. schitterend!

Water Color Wedding ofwel een Aquarel Bruiloft hoeft niet over the top te zijn, maar leent zich uitstekend voor subtiliteit en DIY! Het heeft iets artistieks en het hoeft niet allemaal zo precies als je het zelf gaat maken.

Glaswerk & Bloemen
Wat erg mooi is, is bijzonder gekleurd glaswerk of subtiel gekleurd water met zachte pastelkleurige bloemen. Je kunt ook zelf glaasjes (dit kunnen zelfs groentjepotjes zijn) verven met glasverf in allerlei schitterende pasteltinten!

Pasteltinten bloemen bruiloft
Fotocredits: Gideon Photography, Couture Events, AEMartin Photo & Christine Cater

Taart
De bruidstaart of een desserttafel kan vaak zo'n mooie eyecatcher zijn voor de bruiloft! Heel vaak wordt de bruidstaart vergeten om echt mooi in de gehele styling te betrekken. Met een desserttafel is dat natuurlijk ook een stuk makkelijker omdat je dan heel bewust moet kiezen voor een bepaalde stijl want anders wordt het een ratjetoe ;-).

Bruidstaart
Fotocredits: Scott Clark Photography & Highland Bakery

Drukwerk
Wat is speciaal ontworpen drukwerk toch gaaf!! Met name bij dit thema komt het perfect tot zijn recht! Van tafelnummers, naamkaartjes, uitnodigingen, save the date tot menukaartjes en weddingsigns! Love love love it!! Budget niet toereikend: Maak het dan zelf of download ze gratis via Wedding Chicks of vele andere weddingblogs (just google: free template water color weddings).

Aquarel Uitnodigingen
Fotocredits: Erich McVey, Etsy, Wedding Paper Divas & A Practical Wedding

bruid
Fotocredits: Priscila Valentina

Bohemian-chic is terug van weggeweest. Deze (life)style komt oorspronkelijk uit de 19e eeuw maar is nu weer helemaal hot en ... kan het thema van jullie bruiloft zijn!

Wat is bohemian-chic?
Kleurrijk, zwierig en lieflijk zijn belangrijke begrippen die hierbij horen. Een bohemian bruiloft is geen perfect gestylde bruiloft met een prachtige glamour jurk en alle tradities die bij een standaard bruiloft horen. Eenvoudigheid is namelijk ‘het begrip’ dat hierbij centraal staat. Bruiloften midden in de natuur, op het strand, in een oude schuur of op een andere landelijke omgeving.

Centerpiece ombre bloemen
Fotocredits: Josh Elliott Studios

Een ontzettend mooie en leuke trend uit Amerika zijn de ombre weddings!

Wat zijn Ombre Weddings?

Ombre is een Franse term die gradueel betekent. Kleuren gaan geleidelijk in elkaar over. Ombre weddings, zijn bruiloften waarin men de kleuren van de styling geleidelijk in elkaar over laat lopen. Het kan hier om één kleur gaan, maar ook een heel kleurrijk pallet .. net wat jullie het mooiste vinden!