Wat leuk dat jullie meer over mij te weten willen komen!

Ik, Vivian, ben het geheime wapen achter Weddingplanner het Bruidsmeisje. Mijn aanpak is persoonlijk en ik ben altijd erg betrokken bij mijn bruidsparen. Net zoals echte bruidsmeisjes! Ik geniet van het leven met volle teugen, al 34 lentes lang. Geen dag, net zoals geen enkele bruiloft van mij, is hetzelfde. En dat voelt heerlijk.

Met mijn universitaire studie Psychologie als achtergrond, weet ik hoe belangrijk het is om echt jezelf te kunnen zijn en keuzes te maken op basis van gevoel. Dat wil ik ook uit jullie als bruidspaar halen! Jullie wensen, ideeën, verwachtingen, dromen, karakters en gedachten zijn voor mij het belangrijkste. Zodat het ook echt jullie droomdag wordt!

Ik geniet van: kleine mooie momenten, gezellig theedrinken (chai latte & verse munt thee mét honing) en high-tea'en met mijn vriendinnen, mijn ondeugende rode kater Bobby, de liefste man op aarde genaamd Pascal die ik ook mijn lief mag noemen, het stralende zonnetje, relaxen in de sauna, shoppen van jurkjes en high heels, creatief bezig zijn, wandelingen maken op de heide of in het bos, verre reizen maken (Thailand, Bali, Zuid-Afrika, Filippijnen, Caribean, Argentinie, Mexico, Cuba, Israel, Marokko), heel veel weekendjes weg (Parijs, Wenen, Florence, Barcelona, Londen, Berlijn etc etc) en andere culturen ontdekken, een glimlach van mijn bruidsparen, lekker lang bourgondisch tafelen en nog veel meer!

Mijn toegevoegde waarde als weddingplanner voor jullie?

 • Ik beschik over een zeer uitgebreid netwerk aan leveranciers, zodat ik de leukste en gaafste leveranciers kan regelen voor jullie voor de beste prijs
 • Mijn tomeloze creativiteit zorgt ervoor dat jullie bruiloft persoonlijk, uniek en bijzonder wordt!
 • Ik zorg ervoor dat jullie geen stress ervaren en heerlijk kunnen genieten van de voorbereidingen, de trouwdag en daarna
 • Door mijn universitaire studie psychologie ben ik sterk in het uitkristalliseren wat jullie graag willen en haal het optimale uit jullie zelf
 • Ik ben zeer goed op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en mogelijkheden binnen de trouwbranche. Zo word ik regelmatig gevraagd door de media (EditieNL, Hart van Nederland, RTL nieuws, RTL Live, Telegraaf) als trouwexpert.
 • Ik heb al vele awards mogen winnen:
 • Winnares van The Perfect Wedding Award 2012: 'het hipste, uniekste en stijlvolste huwelijk van 2012, die uitblinkt op gebied van originaliteit, details & creativiteit!
 • Winnares van de Zankyou International Wedding Award (ZIWA) 2013 voor de "99 meest originele en creatieve bruiloft blogs ter wereld”
 • Winnares van de Zankyou International Wedding Award (ZIWA) 2017
 • Op 26 november 2013 is het Bruidsmeisje op de Dutch Wedding Awards 2013 verkozen tot Beste Weddingplanner van Nederland!
 • Door Zank You verkozen tot één van de Beste Weddingplanners van Nederland op 2 mei 2017!
 • Ruime ervaring: op 22 oktober 2017 hebben we onze 137ste bruiloft mogen organiseren als weddingplanner!
 • Ik durf te wedden dat ik een grotere control freak ben dan jullie, want alleen dan kunnen jullie het ook echt loslaten! Maar wel altijd op een ontspannen manier!
 • Het Bruidsmeisje bestaat uit een team van geweldige meiden, waardoor er altijd iemand voor jullie klaar kan staan! Zo werk ik altijd samen met mijn zus Anouk als vaste assistent (zie hieronder links). Zij werkt zelf ook op een trouwlocatie en kent de klappen van de zweep van de andere kant :)
 • En nog veel meer!

Herkennen jullie je in de volgende omschrijving?
Bourgondisch, kwaliteit boven kwantiteit, echte levensgenieters, lekker lang tafelen, jullie houden van goede wijnen en heerlijk eten, de bruiloft moet een ongedwongen sfeer hebben ...
Dan moeten jullie echt contact opnemen met het Bruidsmeisje ;-)!

Het Bruidsmeisje

Neem vrijblijvend contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een leuke eerste kennismaking! Ik heb er nu al zin in!!

weddingplanner aan het werk3