Workshop succesvol weddingplanner
Fotocredits: Bruidbeeld 

De afgelopen jaren krijg ik zo vaak de vraag “wat maakt jou nu zo succesvol als weddingplanner?”, “hoe haal jij zoveel toffe bruiloften binnen?” en “hoe moet ik het aanpakken om ook zo succesvol te worden?”. Naar aanleiding van deze vragen, en omdat ik dolgraag mijn visie wil delen met mijn fantastische collega’s, heb ik, net als de Masterclass, deze workshop ontwikkeld. Speciaal voor startende weddingplanners met relatief weinig ervaring.

De workshop is een unieke kans om als weddingplanner exclusief te leren van de vele jaren van ervaring (6 jaar; 100 bruiloften) die ik heb als weddingplanner. Al jullie prangende vragen zal ik beantwoorden, ik zal jullie inspireren waardoor jullie klaar zijn voor een succesvolle start van jullie eigen bedrijf!

Investeer nu in jezelf en word een succesvolle eigen ondernemer en weddingplanner.

Vragen/onderwerpen die o.a. aan bod zullen komen:

 • Wat zijn dé Dos & Don’ts als weddingplanner?
 • Hoe gaat het Bruidsmeisje te werk als weddingplanner?
 • Hoe trek ik de juiste klanten aan?
 • Wat kom ik allemaal tegen bij het opstarten van mijn eigen bedrijf?
 • Wat gaat mij succesvol maken als weddingplanner?
 • Wat komt er allemaal kijken bij het ondernemerschap?
 • Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik mijn brood ga verdienen met mijn eigen business?
 • Valkuilen & oplossingen bij het plannen van dé mooiste dag uit iemands leven.
 • Opstellen van offertes, overeenkomsten, facturen, planning, algemene voorwaarden, budgetten.
 • Personal branding, (creatieve) marketing, klantcontact, weddingplanning, jullie eigen business .. het zal allemaal aan bod komen!
 • … en nog veel meer!

Wanneer: Vrijdag 30 november 2018 {10:00 - 17:00}

Waar: Sweerts de Landasstraat 65, Arnhem (mijn eigen kantoor)

Kosten: € 450 {excl. BTW}, inclusief drankjes gedurende de gehele dag & een overheerlijke lunch

Aantal: Minimum deelname van 4 personen, maximaal 8 personen. VOL = VOL 

Investeer nu in jezelf en meld je snel aan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer lezen over het Bruidsmeisje: kijk dan snel hier.

N.B.: De workshop ‘Hoe start ik als succesvol weddingplanner’ is de voorloper op de ‘Masterclass voor Weddingplanners’. Mocht je al wat meer ervaring hebben, dan raad ik je aan om de masterclass te volgen.

Reacties van cursisten die eerder hebben deelgenomen:

Wendy: "Nogmaals hartelijk dank voor vandaag! Het was een super inspirerende workshop en de tijd ging zo snel. De workshop heeft mijn verwachting overstegen. Je praat zo enthousiast, motiverend, vol passie en zo eerlijk over het vak dat ik nu op de bank alles aan het verwerken ben maar dat is heel goed."

Creative Weddings (Elke): "De workshop van Vivian was ontzettend inspirerend en verrassend! Vivian is een erg spontane, doch zakelijke ondernemer en is een voorbeeld voor vele. Ik heb ontzettend veel geleerd van deze workshop, vooral hoe het ook anders kan en geheel op je eigen manier in te vullen is. Deze workshop heeft me erg aan het denken gezet, zodat ik mijn onderneming sterker en beter kan maken. Een echte aanrader!"

Elegant Events (Eline): "Vivian is een warme dame met veel energie en positiviteit en dit werkt aanstekelijk! Haar workshop was dan ook de ideale gelegenheid om haar ervaringen van de afgelopen jaren met ons, jonge event en wedding planners, te delen. We kregen heel wat waardevolle tips en adviezen en werden lekker verwend met frisse limonades, lekkere broodjes en overheerlijke taartjes! De lange rit vanuit Gent was zeker de moeite waard!"

Jaimi organiseert (Jaimi): "De tips en tricks van Vivian hebben ervoor gezorgd dat ik professioneler te werk ga als weddingplanner. Volop energie, moed en met een glimlach op mijn gezicht verliet ik het pand."

Janine's Wedding (Janine): "Een zeer leerzame workshop gehad van vakvrouw! Vol enthousiasme heeft ze de fijne kneepjes van het vak bijgebracht met gebruik van haar eigen ervaring."

Prins Weddingplanner (Marijke): "Deze workshop heeft mij enorm geholpen om verder te komen als weddingplanner. Vivian is een echte professional met zoveel ervaring. Het was heel waardevol dat ze die ervaring met ons wilde delen, haar enthousiasme werkt aanstekelijk! Het was een hele leuke dag vol met handige tips en goede adviezen."

ZegJa weddingplanner (Annelies): "Lieve Vivian, Wat een goed georganiseerde workshop heb ik bij je gehad. Een workshop voor beginnende weddingplanners. Je hebt ons een kijkje in je keuken gegeven, waarbij je alle ins and outs met ons hebt gedeeld. Een gastvrij en warm onthaal, een super lunch, en in de middag nog heerlijke gebakjes. Met een vol hoofd en vol inspiratie en motivatie weer naar huis gegaan. Je hebt mij het gevoel gegeven dat het me gaat lukken; een eigen bedrijf als Weddingplanner op te zetten. En jou optimisme en enthousiasme doen me geloven dat dit me ook gaat lukken. Een super leerzame dag. Een aanrader voor iedere beginnende weddingplanner. Liefs Annelies"

masterclass weddingplanners
Fotocredits: Gerhard Nel

De afgelopen jaren krijg ik zo vaak de vraag “wat maakt jou nu zo succesvol als weddingplanner?”, “hoe haal jij zoveel toffe bruiloften binnen?” en “hoe moet ik het aanpakken om ook zo succesvol te worden?”. Naar aanleiding van deze vragen, en omdat ik dolgraag mijn visie wil delen met mijn fantastische collega’s, heb ik deze Masterclass voor Weddingplanners ontwikkeld.

Het is een unieke kans om als weddingplanner exclusief te leren van de vele jaren van ervaring (6 jaar; 100 bruiloften) die ik heb als weddingplanner. Al jullie prangende vragen zal ik beantwoorden, ik zal jullie inspireren waardoor jullie je eigen bedrijf naar een hoger level kunnen tillen!

Vragen/onderwerpen die o.a. aan bod zullen komen:

 • Wat zijn dé Dos & Don’ts als weddingplanner?
 • Hoe word je één van de beste weddingplanners van Nederland?
 • Hoe ga ik te werk als weddingplanner?
 • Hoe trek je de juiste klanten aan?
 • Hoe bouw je je business uit tot een goedlopende business?
 • Wat maakt jou & jouw bedrijf uniek {jouw niche}?
 • Hoe om te gaan met de werkdruk & veeleisende stellen?*
 • Personal branding, (creatieve) marketing, klantcontact, weddingplanning, jullie eigen business .. het zal allemaal aan bod komen!
 • … en nog veel meer!

Uniek: Deze workshop wordt voor een gedeelte speciaal op maat gemaakt voor de professionals die eraan deelnemen. Jullie ontvangen voorafgaand een vragenlijst.

Wanneer: Voorjaar 2018

Waar: Sweerts de Landasstraat 65, Arnhem (mijn eigen kantoor)

Kosten: € 450 (excl. BTW). Inclusief drankjes gedurende de gehele dag & een overheerlijke lunch

Aantal: Minimum deelname van 4 personen, maximaal 8 personen. VOL = VOL 

Investeer nu in jezelf en meld je snel aan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Meer lezen over het Bruidsmeisje: kijk dan snel hier.

Let op: Om deel te kunnen nemen aan deze Masterclass moet je al enige ervaring hebben. Mocht je geïnteresseerd zijn, laat mij dan weten wat je ervaring tot nu toe is. Daarnaast wil ik graag een open en eerlijk klimaat creëren op deze dag, dus mocht je het lastig vinden om te delen over je business dan zou ik je aanbevelen om een 1-op-1 sessie te boeken.

*P.S. Hebben jullie het artikel gelezen waarin ons vak als weddingplanner/eventplanner wederom de dubieuze eer kreeg tot ‘de top 5 van meest stress volste beroepen van 2016 ter wereld’ te behoren?
P.S. II: Mocht je nog niet genoeg ervaring hebben, neem dan eens een kijkje bij de workshop: "Hoe start ik als succesvol Weddingplanner"

Referenties

Anita {Favorite Adventure}: Door het volgen van de Masterclass weddingplanner bij Vivian heb ik een enorme boost gekregen en kijk ik op een heel andere manier naar bepaalde zaken. Het heeft mij kritischer gemaakt, vollediger en veel nieuwe ideeën gebracht om mijn diensten nog beter neer te zetten. Een heerlijk ongedwongen open sfeer en alles werd met vol enthousiasme en openheid verteld. Erg fijn om met collega weddingplanners te sparren en te leren. Bedankt Vivian, hoop je snel weer eens te zien.
Anita geeft de masterclass het cijfer: 9

Annemarie {Bella Vita Weddings}: Super om een masterclass te volgen bij de -wat mij betreft- beste weddingplanner van Nederland! Vivian geeft je in één dag een stoomcursus weddingplannen en leert je allerlei handige tips & tricks. Ik kan het iedereen aanbevelen!
Annemarie geeft de masterclass het cijfer: 8,5

Ramona {Journey Weddings}: De Masterclass van het Bruidsmeisje is écht een aanrader voor alle ervaren Wedding Planners. Alles was op maat gemaakt en ging echt in op door ons aangegeven ‘real life’ scenario’s. Vooral de feedback en tips op zakelijk vlak waren super waardevol. Geen standaard informatie, maar persoonlijk toegespitst op sterke en verbeterpunten binnen mijn bedrijf. Nu dus druk aan de slag :). 
Ramona geeft de masterclass het cijfer: 8,5

Nienke {Nienke Driever Weddings}: Toen Vivian mij vol enthousiasme over haar masterclass vertelde, was voor mij de keuze snel gemaakt. Ik zou er bij zijn. Eerder was zij mijn inspiratiebron om van professional in de sociale wetenschappen de stap te maken naar professional in de weddingbranche. Nu heeft ze me een dag volop geïnspireerd met al haar ervaring en liefde voor het vak. Deze businessdame weet van aanpakken en weet dit ook nog eens super goed over te brengen.
Nienke geeft de masterclass het cijfer: 9

 

weddingstyling_workshops

Om jullie bruiloft net dat beetje extra te geven, om het helemaal af te maken, om een overweldigende indruk te maken of om van een mooie bruiloft een gave bruiloft te maken! De styling van jullie bruiloft is onmisbaar!

Weddingplanner het Bruidsmeisje biedt nu een compleet nieuwe workshop aan die gericht is op de organisatie en styling van je bruiloft. In deze 3 uur durende workshop leer je hoe je je bruiloft het beste kunt organiseren én stylen zodat alle elementen perfect samen vallen.

stoom_je_ceremoniemeester_klaar

De ceremoniemeester heeft een zeer belangrijke taak voor het soepel laten verlopen van de trouwdag. Een pittige taak welteverstaan... Bruidsparen hebben vaak geen enkel idee wat het ceremoniemeesterschap allemaal voor taken met zich meebrengt en de bijbehorende hoeveelheid werk wat daarbij hoort, als ze vrienden of familieleden vragen om de begeerde taak van ceremoniemeester te vervullen. Een voorbereidende workshop is dan ook geen overbodige luxe voor de ceremoniemeester(s) in spé. Dat gun je je ceremoniemeester toch ook?

Weddingplanner het Bruidsmeisje stoomt jullie ceremoniemeester(s) vanuit haar eigen expertise en ervaring, klaar voor de grote dag!