Advies bruiloft

  • Willen jullie graag alles zelf regelen?
  • Zijn jullie nog op zoek naar de perfecte trouwlocatie of feestlocatie?
  • Weten jullie niet goed waar jullie moeten beginnen?
  • Hebben jullie een budget dat een volledige planning & organisatie door een professionele weddingplanner niet toelaat?
  • Maar zouden jullie het wel ontzettend fijn en leuk vinden om tips & adviezen te krijgen van een echte professionele weddingplanner?

Plan nu één of meer trouwadviesgesprekken bij weddingplanner het Bruidsmeisje in!

De trouwadviesgesprekken worden volledig aangepast aan jullie wensen en behoeftes. Ze vormen een rode draad voor de planning van jullie bruiloft.

"Waar moeten we allemaal aan denken? Wanneer moeten we wat regelen? Hoe pakken we een themabruiloft aan? Welke leveranciers (locatie, fotograaf, decoratie & styling etc.) passen perfect bij wat wij in ons hoofd hebben? En waar moeten we rekening mee houden en vragen als we de keuze maken voor een bepaalde leverancier? Wat zijn leuke, unieke ideeën voor onze trouwdag? Wat zijn normale prijzen? Hoe kunnen we eventueel geld besparen?"

Dit zijn enkele vragen waar jullie tegenaan kunnen lopen .. maar er zijn vast en zeker nog veel meer! En daar kan ik jullie met alle liefde bij helpen. Met als resultaat dat jullie straks een creatieve, originele, bijzondere, persoonlijke trouwdag gaan beleven. Zonder dat het smakken met geld kost ;-)

Neem vrijblijvend contact op met weddingplanner het Bruidsmeisje en vraag naar de mogelijkheden!

Kosten: vanaf € 85 per uur (incl BTW).

Tip: Ideaal in combinatie met het professioneel ceremoniemeesterschap van weddingplanner het Bruidsmeisje!