Ceremoniemeester zorgeloos genieten

  • Jullie willen echt graag zorgeloos genieten op jullie trouwdag?
  • Geen vriend, vriendin of familielid hoeven te belasten met deze belangrijke en zware taak?
  • Niet de geschikte kandidaat voor het ceremoniemeesterschap kunnen vinden?
  • Jullie willen wel graag alles zelf plannen?
  • Benieuwd naar wat een professionele weddingplanner voor jullie kan betekenen?

Schakel weddingplanner het Bruidsmeisje in als professioneel ceremoniemeester, dan weten jullie zeker dat het de mooiste dag van jullie leven gaat worden!

De ceremoniemeester, onmisbaar op iedere bruiloft

Veel bruidsparen staan er nauwelijks bij stil hoeveel werk er in deze taak gaat zitten en hoe belangrijk deze is. Jullie waarschijnlijk niet, anders waren jullie niet op deze pagina uitgekomen :)!

Het ceremoniemeesterschap begint een tijd voor de bruiloft. Een goed begin is namelijk het halve werk. Samen met jullie, het bruidspaar, zet ik de laatste puntjes op de i, zet het draaiboek in elkaar, neem contact op met alle leveranciers zodat duidelijk is dat ik het aanspreekpunt ben en controleer of ook alles daadwerkelijk in kannen en kruiken is. Daarnaast kunnen gasten bij mij als weddingplanner terecht voor eventuele stukjes, liedjes, gezamenlijke cadeaus of andere leuke ideeën en tips. Tevens kan ik de styling/aankleding verzorgen op jullie trouw- en/of feestlocatie.

Op de dag zelf, ben ik, weddingplanner het Bruidsmeisje, het aanspreekpunt voor alle gasten en leveranciers (locatie, fotograaf, catering, bloemist, visagist, kapster, bruidstaartspecialist, band, dj enz.). Zorg ik ervoor dat alles perfect volgens planning en op rolletjes verloopt, los onverwachte problemen op en ben het geheugen van de bruid en bruidegom (ringen, boeket, benodigde papieren).

Kosten: Iedere bruiloft is anders en dus maatwerk. Neem vrijblijvend contact op met weddingplanner het Bruidsmeisje voor de mogelijkheden en de kosten. Uurtarief vanaf € 85 per uur.

Tip: Plan jullie bruilloft perfect door weddingplanner het Bruidsmeisje ook in te huren voor trouwadviesgesprekken.