Wat leuk dat jullie meer over mij te weten willen komen!

Ik, Vivian, ben het geheime wapen achter Weddingplanner het Bruidsmeisje. Mijn aanpak is persoonlijk en ik ben altijd erg betrokken bij mijn bruidsparen. Net zoals echte bruidsmeisjes! Ik geniet van het leven met volle teugen, al 33 lentes lang. Geen dag, net zoals geen enkele bruiloft van mij, is hetzelfde. En dat voelt heerlijk.

Met mijn universitaire studie Psychologie als achtergrond, weet ik hoe belangrijk het is om echt jezelf te kunnen zijn en keuzes te maken op basis van gevoel. Dat wil ik ook uit jullie als bruidspaar halen! Jullie wensen, ideeën, verwachtingen, dromen, karakters en gedachten zijn voor mij het belangrijkste. Zodat het ook echt jullie droomdag wordt!

Ik geniet van: kleine mooie momenten, gezellig theedrinken (chai latte & verse munt thee mét honing) en high-tea'en met mijn vriendinnen, mijn ondeugende rode kater Bobby, de liefste man op aarde genaamd Pascal die ik ook mijn lief mag noemen, het stralende zonnetje, relaxen in de sauna, shoppen van jurkjes en high heels, creatief bezig zijn, wandelingen maken op de heide of in het bos, verre reizen maken en andere culturen ontdekken, een glimlach van mijn bruidsparen, lekker lang bourgondisch tafelen en nog veel meer!

Mijn toegevoegde waarde als weddingplanner voor jullie?

 • Ik beschik over een zeer uitgebreid netwerk aan leveranciers, zodat ik de leukste en gaafste leveranciers kan regelen voor jullie voor de beste prijs
 • Mijn tomeloze creativiteit zorgt ervoor dat jullie bruiloft persoonlijk, uniek en bijzonder wordt!
 • Ik zorg ervoor dat jullie geen stress ervaren en heerlijk kunnen genieten van de voorbereidingen, de trouwdag en daarna
 • Door mijn universitaire studie psychologie ben ik sterk in het uitkristalliseren wat jullie graag willen en haal het optimale uit jullie zelf
 • Ik ben zeer goed op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en mogelijkheden binnen de trouwbranche
 • Sinds 27 februari 2012 lid van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie
 • Winnares van The Perfect Wedding Award 2012: 'het hipste, uniekste en stijlvolste huwelijk van 2012, die uitblinkt op gebied van originaliteit, details & creativiteit!
 • Winnares van de Zankyou International Wedding Award (ZIWA) 2013 voor de "99 meest originele en creatieve bruiloft blogs ter wereld”
 • Op 26 november 2013 is het Bruidsmeisje op de Dutch Wedding Awards 2013 verkozen tot Beste Weddingplanner van Nederland!
 • Ruime ervaring: op 2 oktober 2015 hebben we onze 100ste bruiloft mogen organiseren als weddingplanner!
 • Het Bruidsmeisje bestaat uit een team van geweldige meiden, waardoor er altijd iemand voor jullie klaar kan staan!
 • En nog veel meer!

Herkennen jullie je in de volgende omschrijving?
Bourgondisch, kwaliteit boven kwantiteit, echte levensgenieters, lekker lang tafelen, jullie houden van goede wijnen en heerlijk eten, de bruiloft moet een ongedwongen sfeer hebben ...
Dan moeten jullie echt contact opnemen met het Bruidsmeisje ;-)!

Het Bruidsmeisje

badges weddingplanner

Neem vrijblijvend contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een leuke eerste kennismaking! Ik heb er nu al zin in!!

Bruidsmeisje Vivian styling